Brand Schoorl breidt zich niet verder uit – Omroep Brabant

De brandweer heeft de bosbranden in Schoorl onder controle gekregen. Ondanks dat het vuur nog niet uit is, vormt het geen bedreiging meer voor het dorp.

Om middernacht kroegdeur op slot . West-Friese horeca ongelukkig met plan tien gemeenten in Kop van Noord-Holland

PSV huurt verdediger Jagos Vukovic (Novum) – Jagos Vukovic is de rest van het seizoen PSV’er. De Servische jeugdinternational wordt gehuurd van FK Rad.

Cambuur Leeuwarden heeft het uitduel bij FC Den Bosch met 4-2 gewonnen. De Friese titelkandidaat liep in de tweede helft weg bij de Bosschenaren. (Novum) – Cambuur Leeuwarden heeft …

EINDHOVEN – De Nederlandse Mededingings Autoriteit (NMa) heeft zes schildersbedrijven in de regio Eindhoven een boete opgelegd van 161 duizend euro, omdat ze onderlinge prijsafspraken hadden gemaakt.

Excelsior heeft aan het uitduel tegen FC Eindhoven een punt overgehouden. De Kralingse ploeg knokte zich na een 4-1 achterstand knap naar 4-4. Na een 1-0 achterstand kwam Excelsior …

Omroep Brabant is de regionale nieuwszender voor de provincie Noord-Brabant. Op radio, televisie, teletekst en internet. 24 uur per dag en zeven dagen per week.