Vier aanhoudingen dodelijke schietpartij – Algemeen Dagblad

EINDHOVEN Een 21-jarige man uit Herveld is in de nacht van dinsdag op woensdag in Eindhoven door spoorwegmedewerkers betrapt bij de diefstal van een handleiding van een treinmachinist.

‘De Spechten was mijn leven’Naast schijnbewegingen, schoten en
slidings gebeurt er bij de amateurvoetbalclubs ook van alles buiten de
lijnen. In aanloop naar de competitiestart het ED verhalen over mensen,
sportparken en historie.

Vier mensen zijn aangehouden in verband met de dodelijke schietpartij die maandagavond plaatsvond in Eindhoven. Ze werden dinsdagavond opgepakt. – Vie

Zakenman Maurits ‘Maup’ Caransa is vrijdag op 93-jarige leeftijd overleden. Dat hebben betrouwbare bronnen zaterdag bevestigd naar aanleiding van berichtgeving in De Telegraaf.

DEN HAAG – De Raad van State heeft zich dinsdag voor de twaalfde keer gebogen over een conflict tussen het Leendse loonwerkers- en grondverzetbedrijf Hulsen en buurman C. Haertlein. De buren hebben al jaren moeite met de geluidsoverlast die het bedrijf aan de Hoogeindseweg met zijn bedrijfsactiviteiten zou veroorzaken.

EINDHOVEN – Een 42-jarige Eindhovenaar is dinsdagmiddag rond 17.15 uur aangehouden voor rijden onder invloed. De dronken automobilist was op de kruising van de Sterrenlaan met de Kosmoslaan op zijn voorganger ingereden.

NAIROBI (ANP) – De taxibranche in Nairobi, de hoofdstad van Kenia, verkeert in de greep van een geheimzinnige reeks rituele moorden. Dertien chauffeurs van taxi’s zouden in twee …

UDEN – De politie heeft vier mensen aangehouden in verband met de schietpartij waarbij maandagavond de Udense caf