Voetbal Online | Voetbalforum item – 7 kampioenschappen in laatste … – Voetbal Online

EINDHOVEN – Inge Dekker is binnen het nationaal zweminstituut Eindhoven (NZE) van trainer en ploeg gewisseld. De zwemster heeft gekozen voor de trainingsgroep van Marcel Wouda.

Op Voetbal Online vind je alles wat met voetbal van doen heeft. Het laatste voetbal nieuws, voetbal games, voetbal forum en meer.

WAALRE – Voldoet de manier waarop Waalre de wet maatschappelijke ondersteuning (wmo) invult aan de behoeften van de dorpsbewoners? Om die vraag draait een evaluatiebijeenkomst die de gemeenteraad op dinsdag 15 september vanaf 19.30 uur houdt.

Inge Dekker stapt over naar Wouda. EINDHOVEN (ANP) – Inge Dekker is binnen het nationaal zweminstituut Eindhoven (NZE) van trainer en ploeg gewisseld.

Inge Dekker is binnen het nationaal zweminstituut Eindhoven (NZE) van trainer en ploeg gewisseld. De zwemster heeft gekozen voor de trainingsgroep van Marcel Wouda. Dekker zat de …

EINDHOVEN Een 21-jarige Eindhovenaar is zondagmiddag om 16 uur opgepakt voor de beroving van een 16-jarige plaatsgenoot.

BEST ? Met de wagen reist hij rond om muziek te maken. Maar voor het Gipsy
Roots Festival in Best is Waico Meinhardt gevraagd om het voertuig ?te
showen?, zegt hij.Het festival is bedoeld om ?burgermensen? kennis te
laten maken met de cultuur van Sinti en Roma.

Condoleanceregister voor omgekomen militair. DEN HAAG (ANP) – Op de website van het ministerie van Defensie is maandagavond een condoleanceregister geopend voor de omgekomen …

Donner opent website voor werklustige 65-plusser (Novum) – Minister van Sociale Zaken Piet Hein Donner heeft maandag de website 65pluswerkt.info officieel in gebruik gesteld.

Portsmouth onderneemt geen verdere pogingen meer om Boudewijn Zenden in te lijven. De club uit de Engelse Premier League wilde de 54-voudig Oranje-international enkele dagen op …