‘Vrouwenbesluit’ Jacobikerk krijgt navolging – Nederlands Dagblad

De gemeenten in de regio reageerden wisselend op het verzoek om het huisvuil een dag eerder aan de straat te mogen zetten. De gemeente Heeze-Leende bijvoorbeeld, schrijft de inwoners niet voor wanneer en hoe laat het afval aan de straat gezet mag worden.

EINDHOVEN (ANP) – De 21 Nederlanders die op 15 juli 1969 in Dinant bij een busongeluk om het leven kwamen, zijn zaterdag veertig jaar na dato voor het eerst officieel herdacht …

De leegstand in de Jan Evertsenstraat is het stadsdeel al jaren een doorn in het oog. Foto Google Street View AMSTERDAM – De Baarsjes overweegt winkelpanden in de Jan …

Dubai mag in 2013 de wereldkampioenschappen zwemmen organiseren. De wereldzwembond FINA heeft dit zaterdag bij de WK in Rome bekendgemaakt.

ODILIAPEEL – Een 30-jarige Eindhovenaar is zaterdagochtend ernstig gewond geraakt toen hij op de Nieuwedijk in Odiliapeel met zijn auto tegen een boom was gereden.

RKC Waalwijk is met FC Groningen in gesprek over de tijdelijke overgang van Shkodran Metaj. De 21-jarige middenvelder staat positief tegen een verhuur.

In aanloop naar het nieuwe seizoen kiezen de clubs uit het betaalde voetbal ieder voor een eigen aanpak. Oefenduels horen erbij. VI.nl volgt de scores.

Als gemeentes w